כאשר אתר א׳ מקשר לאתר ב׳, הוא למעשה אומר לגולשים ולגוגל ״יש שם מידע שיכול לעניין אותך״ או במילים אחרות – כדאי לכם לבקר שם.
תודה לדניאל שטיפל בבקשתי באי הפניית גוגל לאתר. העבודה נעשתה ביעילות, בידע רב, באיכפתיות וברצון לעזור. אין ספק שאמליץ עליכם.
מיטוב שאילתות לדרישות בעל האתר. במשך שנים מיטוב שאילתות לדרישות בעל האתר הושגה על ידי "בניית קישורים" מלאכותית, משמע, בניגוד לדרישות מנוע החיפוש וגם בניגוד לדרישות משתמשי מנוע החיפוש.
מה עושים עם עמודים כאלה? אופציה אחת היא להעשיר אותם בתוכן ייחודי שנותן ערך כלשהו לגולשים ובכך להפוך אותם מעמודים דלים לעמודים ראויים. אופציה נוספת היא למחוק את העמודים במידה ואין בהם צורך (למשל בוורדפרס אפשר להחליט אם המערכת תיצור עמוד ארכיון לכותבים שונים, לתאריכים, תגיות ועוד).
אנו משתפים פעולה כבר שנה בערך ומקווה בע"ה להמשיך עוד הרבה שנים קדימה. ממליץ בחום!
הטכנולוגיה שבה הגולשים מחפשים (חיפוש תמונות, חיפוש קולי וכו)
זה יעזור לנו למשוך יותר לקוחות פוטנציאליים ובכך להביא לאתרים שיקשרו באופן טבעי אלינו לאתר.
וגם כאשר הם מעלים תוכן לאתר ומשקיעים מאד בעדכונים שלו – הם מגלים (בשלב כזה או אחר) שמאד קשה להתקדם למיקומים ריאליים בגוגל, ללא קישורים חיצוניים.
יש לא מעט אנשי מקצוע חאפרים בשוק, שעושים עבודה לא מקצועית בעליל, בין אם הם מבינים את ההשלכות של מעשיהם ובין אם לא, וככה למעשה יוצרים שם רע ומוניטין שלילי לתחום.
בניגוד לתהליך של קידום אורגני שאולי תוכלו לבצע בעצמכם, ניהול קמפיין לא מוצלח יעלה לכם גם בזמן וגם בכסף.
אז התמקדות בקידום אתרים מוצלח, יסייע לאתר שלכם להיות מדורג במקום הראוי לו, במקום בו לקוח פוטנציאלי יצפה לראות אותו.
ממש לא בטוח (ואני אומר זאת, בתור אחד שמופיע רוב הזמן בשלישיה הראשונה בגוגל במאות ביטויים רלוונטיים).
כך אתם למעשה חותמים על התוכן ועומדים מאחוריו. אם מדובר בתוכן טוב שעונה על here צרכי החיפוש – הקרדיט יהיה כולו שלכם. כך נראית תיבת מחבר לדוגמה:
דברים כמו התאמת את האתר למובייל ואפשרות לניווט טוב באתר או בניית מותג חזק.